Vrei un blog ? Dă-mi voie să te ajut !

M-am gândit puțin la treaba asta dat fiind faptul că am puțin timp liber. Vrei un blog ? Dă-mi voie să te ajut ! Da, ai văzut bine ! Și totul gratuit. Fie că îți dorești un blog gratuit unde să îți lași amintirile, sau dorești să îți expui punctele de vedere în mediul online, un blog și puțină creativitate este tot ceea ce ai nevoie.

Eu scriu din 2013 de când am avut domeniul justirinel.net, iar matei-irinel.ro are o vechime de 4 ani de zile. 4 ani în care am scris vrute și nevrute, am pierdut conținutul din vina mea putem spune și am început iar totul de la capăt. Acum vreau să te ajut și pe tine !

Tot ceea ce trebuie să faci este să lași mai jos o adresă de email/facebook iar eu te voi contacta să văd cum pot să te ajut. Bineînțeles că acest serviciu este în măsura timpului liber pe care îl am. Nu fac gratuit magazine online sau site-uri ce vând produse ori bloguri super complicate. Doresc să ofer această oportunitate celor cu bani mai puțini sau celor ce nu au bani. Tot ceea ce îți trebuie e voință, asta îți cer și un simplu mulțumesc, atât.

Deci, tu vrei un blog? Dă-mi voie să te ajut !

2 Comments

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.