Unde poți mânca ieftin în București

Dacă ieri am scris despre rețete pentru studenți, astază m-am decis să scriu tot despre mâncare și anume unde poți mânca ieftin în București. Acesta este al treilea an de când stau în București, ba chiar merg pe patru. Dacă am învățat ceva bine în toți acești ani, acel lucru a fost să găsesc locuri unde să mănânc și să beau bine și la un preț ce să nu îmi ușureze prea mult portofelul. Hai să vedem !

Unde poți mânca ieftin în București

1.  Comandă de pe FoodPanda și/sau Oliviera

Sunt un iubitor desăvârșit al acestor 2 platforme. Ca idee, aseară am comandat o porție de coaste de porc, cartofi wedges, sosuri și 2 sucuri cu doar 20 ron. Ideea este că uneori, platformele acestea îți oferă vouchere valorice de 10-15 lei pentru comenzi minime de 30 de lei. Astfel cu 15-20 ron, poți mânca pe săturate. Uneori ieși mai bine și decât dacă ai sta tu să gătești. Give it a try.

2. Caută autoservirile de prin zonă

Cu 10-15 lei poți mânca regește pe la autoservirile din cartier. Lângă mine am 2 autoserviri și au prețuri între 4-15 lei. Să analizezi totuși recenziile pe care le găsești pe net. Nu toate locurile ieftine sunt și excelente.

3. Carul cu Bere, Pizza PPH, Schnitzeria

Trei locuri de unde poți mânca bine și la un preț decent în capitală. Poți comanda sau poți merge în locație să iei masa. Cel puțin pe acestea trei eu le-am încercat și nu am fost dezamăgit.

4. Cantinele studențești

Moxa, Leu, etc. Probabil deja le știi. Atunci când nu ai foarte mulți bani în buzunar, mergi într-o cantină studențească. Nu te întreabă nimeni de sănătate dacă ești tânăr, iar mâncarea e chiar bună. Prețurile încep de la doar 1-2 lei 🙂

5. Centrele comerciale

În centrele comerciale precum Auchan, Carrefour, etc, găsești zone gastro unde poți mânca destul de ieftin. Ai grijă totuși să te uiți atent la mediul în care preparatele sunt ținute. Mai sunt cazuri rare când în unele centre comerciale, nu totul e chiar atât de roz. De asemenea poți merge în food court-urile de prin centrele comerciale. Găsești mâncare pentru toate buzunarele.

Tu ai descoperit un loc super ieftin și bun ? Împărtășește-l și cu noi !

 

Sumar
Unde poți mânca ieftin în București
Numele articolului
Unde poți mânca ieftin în București
Descriere
Dacă ieri am scris despre rețete pentru studenți, astază m-am decis să scriu tot despre mâncare și anume unde poți mânca ieftin în București
Autor

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.