Unde îmi găzduiesc blogul ? – Namebox

Unde îmi găzduiesc blogul ? Ei bine, mi-au pus câțiva amici întrebarea aceasta și le-am spus. Totuși am zis să fac un articol despre asta pentru că merită și alții să se bucure de serviciile pe care eu le primesc. Blogul meu nu mănâncă super multe resurse dar nu e nici cel mai light blog posibil. În schimb am multe module care fac diferite chestii, plugin-uri de securitate și backup ce mănâncă resurse în spate. Pentru asta am ales să îmi țin blogul de mai bine de un an de zile la Namebox

Namebox împlinește 7 ani de activitate. 7 ani în care a căpătat încrederea clienților și a demonstrat că se poate și în România să existe un serviciu de hosting la standardele din afară. Serviciile de hosting pe care le folosesc de la ei beneficiază de backup prin r1soft/cpanel, scanare anti malware zilnică, un server Litespeed ce ajută la timpi mai scurți de încărcare cât și obligatoriile hard disk-uri de tip SSD. Per total sunt foarte mulțumit de ce am.

Dacă decizi să te muți din altă parte, ai migrarea gratuită cât și un cupon ce îl poți folosi pentru o reducere la pachetele de găzduire web și anume SALE30 . Prețurile sunt chiar ok în raport calitate-preț . Ba mai mult există și o rubrică de oferte plină de cupoane și prețuri promoționale la diferite servicii, pagină ce o poți consulta aici

Se găsesc soluții și dacă ai un magazin online ce rulează Magento. Știu că foarte mulți dintre voi aveți magazine online cu trafic mediu spre mare astfel încât aveți probabil nevoie de o soluție optimizată pentru așa ceva.

Serviciile ca servicii, dar suportul este unul chiar ok, se răspunde destul de repede atât la telefon cât și la tickete și nu au existat probleme ce nu au putut fi rezolvate.

Vă recomand și vouă să vă găzduiți blogurile la Namebox.

P.S Acesta nu a fost un articol plătit (advertorial) Am scris deoarece sunt mulțumit și sper să vă fiu și vouă de folos.

 

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.