Tutoriale gratuite pentru DJ

Daca esti DJ sau vrei sa devii unul, am pentru tine cateva tutoriale gratuite pentru DJ . In ultimele zile tot am scotocit dupa niste tutoriale care sa ma ajute sa imi dezvolt si mai mult atat tehnica cat si sa ma ajute la dezvoltarea personala a mea ca si artist.

Fac parte dintr-un grup “mega secret” de DJ, unde suntem stransi DJ din intreaga lume cu scopuri bine definite si anume acela de a ne educa reciproc, de a primi si da materiale de calitate legate de dj-ing cat si de a cere sau primi ajutor cand este cazul.

Mi-ar fi parut bine sa spun ca acel grup se numeste Comunitatea DJ-ilor din Romania, dar din ce vad pe acest grup in mare parte nu misca mai nimic inafara de cateva tutoriale puse de baietii ce le creeaza.  Daca vrei sa intri in grupul international al DJ-ilor cu adevarat pasionati, lasa-mi un comentariu si iti  voi trimite pe e-mail adresa.

Revenind la tutoriale gratuite pentru DJ , cerand ajutor pe grupul respectiv referitor la dezvoltarea mea, am primit mai multe tutoriale pentru DJ menite sa ma ajute sa ma dezvolt si am decis ca ar fi bine sa le impart si cu voi. Tutorialele sunt in limba engleza dar sunt usor de inteles.

Unde gasesc tutoriale gratuite pentru DJ ?

Tutorialele de care iti povesteam pot fi gasite accesand site-ul celor de la WeAreCrossfader, o scoala de DJ din UK ce ofera atat cursuri si tutoriale platite, cat si gratuite. Poti accesa tutorialele apasand pe link-ul de mai jos.

Tutoriale gratuite pentru DJ

De asemenea exista si tutoriale in limba romana special facute de DJ-ii romani. Poti gasi astfel de tutoriale pe canalele lui Gabriel V Media cat si Michael STAR .

Daca mai cunosti si alte tutoriale utile ce ar putea fi de folos colegilor DJ, posteaza link-urile intr-un comentariu. Hai sa fim mai uniti si sa furnizam DJ-ilor fie ei la inceput de drum fie ei deja “in paine” continut de calitate.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.