Tu pe unde mai faci chestionare auto ?

Da, cu tine vorbesc, probabil te gândești să dai sala dacă citești acest articol, nu ? Ei bine, eu unul am scăpat mulțumesc divinității de acest stres, mai am să dau orașul și să iau permisul cu voia celor de sus și cu puțină îndemânare zic. Totuși, tu pe unde mai faci chestionare auto ? Mă gândeam zilele trecute că s-a mai schimbat câte ceva de când am dat eu prima dată sala. Au apărut o groază de site-uri unde poți face chestionare.

Marea problemă pe care am întâmpinat-o a fost să găsesc un site în care să am încredere și să îmi pot pune bazele în speranța că voi lua sala. Sunt zeci de site-uri de chestionare auto dar majoritatea îți impun fie să plătești, fie îți bagă pe gât reclame enervante. Ideea de bază e să ai un mediu de învățare de unde să poți acumula cunoștințe, nu un site plin de reclame.

Întrebările în mare parte sunt cam la fel peste tot, sunt întrebările “acelea” ce pică la examenul oficial, bineînțeles cu plus minus câteva întrebări, deh, nu putem avea perfecțiune peste tot. Ca și sfat, îți pot recomanda să alegi un site de chestionare auto simplu, cu un design nu foarte strident, ideea e să ai puse la dispoziție toate chestionarele într-un loc cât mai bine organizat și aerisit. Foarte util de altfel este să alegi un site ce îți oferă statistici asupra progresului tău. Să vezi ce ai greșit, să poți reveni la întrebare sau să vezi cât ești de pregătit de marele examen, lucruri mici care pot însemna mult și pe care îți recomand să nu le ignori.

Încă o chestie foarte importantă e să găsești un site responsive, ca să poți face chestionare auto și de pe telefonul mobil sau de pe tabletă. Pe mine m-a ajutat foarte mult un asemenea site deoarece fie că eram la muncă sau în tren în drum spre un eveniment, mai făceam chestionare. Și culmea, am luat sala cu 23 de puncte.

Nu îți recomand să accesezi site-uri care îți cer diferite abonamente pentru acces la întrebări și/sau legislație. Majoritatea site-urilor sunt gratuite și îți oferă posibilitatea să donezi pentru întreținerea lor dar nu ești obligat să plătești vreun abonament sau vreo taxă dubioasă.

Acum că am reușit să îți dau câteva sfaturi sper eu utile legate de partea teoretică a examenului și de unde poți mai ales să faci chestionare auto, tot ce îți rămâne de făcut este să te pui cu burta pe carte ! Mult spor în tot ceea ce faci și să iei permisul din prima.

 

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.