Tu ce tactici folosești pentru a ieși din bronze ?

Te salut. Nu prea am fost un împătimit al jocului League Of Legends până acum câteva luni. Ei bine, singurul lucru ce m-a motivat să joc a fost acela de a ieși din mizeria de bronze. Tu ce tactici folosești pentru a ieși din bronze ? Mulți vor face hate spunând atât despre mine cât și despre restul celor ce sunt în diviza bronze că suntem praf, să dezinstalăm LOL’u și să mergem la căpșuni în Spania. Ei bine, eu încerc pe cât posibil să înțeleg acest cerc vicios în care se învârt jucătorii din bronze.

Ce am observat eu ?

80% din jucătorii prezenți în această divizie fac flame, troll sau ignoră echipa.

10% din jucători tac tot jocul și fac ce le tună  capul (de multe ori joacă bine, alte ori eșuează lamentabil)

10% din jucători (cum e și în cazul meu), joacă ok în majoritatea jocurilor, în schimb ceilalți jucători fac parte din cei 80% menționați mai sus. Și acum mulți vor spune că mă laud și că nu am niciodată vină. Oh, ba da, în schimb încerc să înțeleg de ce atunci când reușești să cari un meci sau să începi un meci bine, trebuie să se găsească câte un copil să strice meciul ?

Revenind, voi cum ați ieșit din bronz? Eu joc main Warwick în junglă. Ca să vă faceți o idee legată de modul meu de a juca, puteți accesa profilul meu prin intermediul OP.GG

Am încercat după cum se vede și alți campioni dar am cam dat-o în bară 🙂

 

18 Comments

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.