Trial Win Rar nelimitat ? De ce ?

Trial Win Rar nelimitat ? De ce ? Poate ai observat (și cu siguranță ai făcut-o) faptul că celebrul software de arhivare denumit WinRar are o perioadă trial de 40 de zile, dar funcționează fără probleme și după. Dacă te-ai săturat de acel pop up enervant și vrei să știi care e șmecheria, uite aici explicația.

Trial Win Rar nelimitat ? De ce ?

WinRar se bazează pe clienții onești conform termenilor și condițiilor disponibile pe site-ul lor. De asemenea, dacă stăm bine și ne gândim…e o strategie de marketing foarte bine pusă la punct.

Șansele ca cineva să cumpere din greșeală softul sau să îl cumpere “la nervi” sunt foarte mari. Să nu mai spun de popularitatea pe care o are și de glumele de pe net tocmai datorită acestui lucru. Dar ți-ai pus întrebarea…Ei din ce trăiesc ?

Există un răspuns simplu și pentru asta. Pentru a lucra legal, companiile au nevoie de licență pentru orice software folosit (de la Windows la Microsoft Office și până la WinRar). Nu multe companii se riscă în a lucra ilegal iar WinRar se bazează pe asta.

Încă o chestiune care merită menționată este faptul că în primele 40 zile ai toate funcționalitățile disponibile. După această perioadă, chiar dacă mesajul este prezent, funcționalități precum “Add authenticity information”, “Show protocol file” și “Delete protocol file” nu vor mai fi disponibile.

Dar de ce  ne tot stresăm atât când există 7Zip ? Oh my god !

Lasă un comentariu