Topul pieselor muzicale pe luna Februarie

Ca tot e final de Februarie, m-am hotarat sa scriu un articol in care prezint topul pieselor muzicale pe luna Februarie . Anul 2018 a venit cu o multime de colaborari interesante si au iesit o groaza de piese noi din diferite genuri muzicale. Astazi iti voi prezenta top 5 piese pe luna in curs.

Topul pieselor muzicale pe luna Februarie

Carla’s Dreams – Pe Umerii Tai Slabi

Chiar daca a iesit din topul pieselor in trendint pe #YouTube, piesa lui Carla’s Dreams face furori si este difuzata intensiv atat pe radio cat si prin puburi redata de catre DJ. Tu ce parere ai ?

INNA – Me Gusta

Un super hit asa cum Inna ne-a invatat in ultima perioada, asa as caracteriza noua piesa pe care artista a lansat-o. Momentan piesa ocupa locul 3 in trending pe Youtube coborand cateva pozitii. Din ce observ piesa anunta venirea primaverii, dar sincer la ce vreme e afara, ramanem macar cu piesa 🙂

LINO GOLDEN – “PANAMERA” (feat. Aspy)

Chiar daca nu esti un fan inrait al acestui gen muzical, nu poti sa nu observi evolutia lui Lino. Daca nu stii cine e  Lino, il poti intalni mai mereu alaturi de Alex Velea si Antonia “parintii lui adoptivi” . Ti-l amintesti pe Tzip Tzop ?!? Iata-l in zilele noastre cu un super hit . Oare cat de sus va ajunge Lino ?

Drake – God’s Plan

Pe locul 2 in trending cu o evolutie spectaculoasa pe piata de muzica din Romania. Imi place sincer povestea din spatele povestei dar si bugetul imens investit in videoclip. Dar shh, sa nu spuneti asta labelului, ok ? Chiar daca sincer nu sunt un fan al piesei in sine, chiar nu aveam cum sa ratez piesa de pe locul 2 #TrendingYoutube

 

Eminem – River ft. Ed Sheeran

Chiar daca e proaspat iesita din trending, noul featuring al lui Eminem cu Ed Sheeran este un total succes ! Piesa are o poveste emotionanta si impresionanta iar vocile celor 2 artisti sunt dementiale. Tie cum ti se pare piesa ?

Acesta a fost topul pieselor muzicale pe luna Februarie , daca iti place poti da un share acestui articol si voi mai prezenta cat de curand topul urmatorii luni !

Lasă un comentariu