Sunt cam dezamăgit de FoodPanda

Da, sunt cam dezamăgit de FoodPanda . Pentru cei ce nu știu, FoodPanda este o platformă de livrări ce facilitează accesul la mai multe restaurante. Practic tu trebuie să intri la ei pe site, să găsești restaurantul preferat și să comanzi de acolo. De ce ai face asta ? În primul rând pentru că ai o varietate de restaurante și pentru faptul că uneori mai dau ei cupoane de reduceri. De aceea sincer am rămas și eu cu ei până acum.

Totuși…sunt cam dezamăgit de FoodPanda în ultima vreme. Aseară am dat o comandă la Dristor Doner pentru o farfurie mică (da, știu că o să mă îngraș). Am plătit cu cardul și mi-am amintit că am în sistem un număr de telefon ce nu îl mai folosesc. L-am actualizat și i-am sunat tocmai pentru a verifica dacă s-a actualizat că și la livrator numărul meu de telefon apare ca și actualizat. Ei bine…nu a fost așa. Livratorul a ajuns la adresă unde a încercat să mă contacteze pe vechiul număr timp de 20 de minute.

A trecut o oră și comanda mea tot nu a sosit. Sun la FoodPanda, ăăă… da, din ce observ numărul nu s-a actualizat și la livrator iar acesta este în cealaltă parte a orașului. Mai așteaptă, Irinel ! Cam 30 de minute, așa…

Și ca totul să fie bine, nici nu mi-au adus Ayranul comandat. Am sunat iar și mi-au dat cei 4 lei înapoi pe el. De parcă asta mă vă ajuta să îmi treacă pofta de Ayran.

Și acum mă gândesc la acel ayran.

 

Lasă un comentariu