Primul job în limba engleză – Challenge mode: ON

Da, e primul job în limba engleză pentru care am aplicat și am fost acceptat. Să vedem cum va fi. Am fost sunat de către un reprezentant CGS zilele trecute. Îmi selectaseră CV-ul de pe eJobs și își doreau să mă cunoască mai bine propunându-mi un job de Customer Support în limba engleză pentru o firmă din SUA.

Cum a decurs interviul ? Interviul a avut 2 etape și anume etapa de intervievare telefonică, în care am conversat în limba engleză cu tipul de la HR și am fost programat pentru următoarea zi la interviu cu o fată super de treabă de la training. Am ajuns ieri undeva pe la un 19, foarte punctuali, am fost preluat și dus într-o sală de ședințe. Pe drum am văzut că au un WALL OF FAME foarte tare. Pe jos erau stele cum vezi pe la Hollywood cu numele angajaților TOP PERFORMERI . Mi s-a părut o idee prea faină să știi că vei rămâne acolo în podeaua aia forever.

Revenind, am intrat în sală, am discutat puțin în limba română despre mine după care am comutat pe engleză. Am fost întrebat ce mi s-ar părea provocator sau ce m-ar entuziasma când vorbesc cu unul dintre clienții lor după care a fost un mic roleplay de genul ce ai face dacă…

Mi s-a părut un interviu de dificultate medie. Azi am fost sunat și mi s-a spus că mă așteaptă mâine dimineață să semnăm contractul.

Un nou start, o nouă provocare. Puține emoții ce e drept, dar sper să trec cu bine de perioada de training și să observ cu ocazia asta ce mentalitate au americanii.

Tu ai avut un job în care să îți folosești cunoștințele de engleză ?

4 Comments

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.