M-am mutat la Hosterion

Da, mi-am mutat iar blogul. M-am mutat la Hosterion. Nu ca nu mi-ar fi placut la Namebox, am doar cuvinte de lauda pentru cei de acolo cat si pentru faptul ca m-au ajutat chiar si la ore tarzii cu toate ca aveam pachet gratuit. Ei bine la Hosterion imi platesc totusi pachetul. De ce m-am mutat? Am simtit nevoia de ceva nou. Am zis sa testez si un alt provider si sa vad daca e loc de mai bine sau din contra.

De ce Hosterion ?

Am vazut un clip interesant postat de cei de la Cavaleria.ro in momentul in care cei de la Hosterion si-au mutat toate serverele dintr-un DC in altul in timp record. Mi s-a parut mai ales faptul ca in portofoliul #Hosterion se gasesc nume mari si site-ul Cavaleria.ro e tinut tot de ei. Acum ramane de vazut cum vor rula serviciile. Ma gandesc sa imi mut si celelalte 2 site-uri pe care le am tot aici, imi inspira incredere. Ramane de vazut pe parcurs.

Pe langa faptul ca ce va spuneam mai sus mi-a starnit interes, am intrat si pe site-ul Hosterion. E foarte bine facut, usor de citit, un certificat SSL extended ce ofera o incredere sporita si o firma cu un capital social solid.

Am fost putin si pe la EasyHost zilele trecute dar m-a cam nemultumit faptul ca nu raspunde absolut nimeni de  2 zile la un email legat de o factura iar la telefoane tot de 2 zile nu dau de departamentul pentru facturare. La suport au raspuns relativ ok cand am avut nevoie cu toate ca nu prea inteleg cand le explici, sau poate doar mi s-a parut mie.

Revenind la Hosterion, poti urmari aici un interviu cu CEO-ul companiei. Mie mi s-a parut foarte interesant.

Tu ce parere ai despre Hosterion ?

P.S acest articol nu este sponsorizat.

Lasă un comentariu