Idei pentru decorarea camerei de cămin

Salut ! Astăzi m-am gândit să scriu despre “Idei pentru decorarea camerei de cămin” .Mă uitam în jurul meu căutând inspirație pentru un nou articol și mi-am dat seama că am o cameră frumos decorată și arătoasă (asta când e curat pe aici, deh…băieți). Așadar m-am gândit să vă dau idei ce vă vor ajuta să aveți o cameră mai colorată, luminoasă și un loc unde să vă relaxați pe deplin după o zi de facultate sau de muncă ostenitoare. Înainte de toate, verifică regulamentul căminului și ai grijă să nu găurești pereții decât dacă ți se permite, cu promisiunea că îi vei aduce la starea în care au fost inițial.

Idei pentru decorarea camerei de cămin

1. Lenjeria de pat, cel mai important element decorativ

Lenjeria de pat este primul lucru care îți sare din ochi atunci când intri într-o cameră, deoarece patul sau paturile sunt cele mai voluminoase obiecte. Alege o lenjerie care să îți placă și te rog, dacă ești băiat evită florile, fluturii și chestiile sclipitoare. Doar mie mi s-ar părea ciudat ? Revenind, te poți folosi și de pernuțe 40×40 pe care le găsești prin Auchan, Jysk, Pepco. Pornesc de la 10 lei și chiar dau bine !

2. Folosește o perdea pentru a acopere goliciunea pereților

După ce te-ai acomodat cu colegii, puteți pune mână de la mână și să cumpărați o perdea pentru a acoperi din goliciunea pereților. Astfel camera ta va deveni mai primitoare și te vei putea bucura mai mult de ea ! Uite un exemplu.

camera-de-camin

3. Covorul îți ascunde o mare parte din podea și te scapă de mop !

Covoarele dau foarte bine în cameră ! Eu folosesc unul mic în cameră cât și în baie, iar pe viitor intenționez să iau unul mare. Dat fiind că vei avea covor, automat te obligi să nu mai intri și să stai încălțat în cameră, vei scăpa de dat cu mopul toată ziua și vei avea și un accesoriu fain ! Cu toate astea, nu uita să mai aspiri covorul din când în când.

Alte idei pentru decorarea camerei de cămin :

4. Florile îți oferă oxigen, bună dispoziție și o cameră foarte frumoasă

Mă gândeam să iau 2-3 flori și să mă țin de ele, să mă gospodăresc puțin. Pe lângă că va fi mai mult oxigen în jurul meu, camera va fi și mai drăguță.

5. Accesoriile decorative te vor scăpa de grija spațiului și grija unei camere nearanjate

De fiecare dată când intru prin Pepco sau Jysk, nu ies fără să iau obligatoriu fie o cutie de depozitare decorativă, fie o pernuță cum spuneam și mai sus sau diferite elemente decorative. Ultima dată am luat un borcan din sticlă decorat cu text și o fundiță, cât șiun keybox din lemn. Mi-am mai făcut niște ornamente din bomboane decorative în recipiente din sticlă cu inimioare atașate 🙂

6. Umple pereții goi cu diferite elemente vizuale

Tablouri cu fotografii, afișe, post it-uri sau chiar postere întregi. Folosește-te de imaginația ta și cu siguranță vei avea o cameră super frumoasă. Găsești prin Jumbo fel și fel de stickere și postere pentru pereți, cât și diferite elemente vizuale ce le poți lipi prin cameră.

După ce voi termina de aranjat camera mea, voi reveni cu o poză completă sau poate chiar cu un video în care îmi voi prezenta camera, de care sigur voi fi mândru ! Până atunci, tu ți-ai decorat camera ? De ce anume te-ai folosit ?

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.