HostVision – Părere personală despre calitatea serviciilor

Astăzi voi da startul aici #peblog unei noi rubrici, cea de recenzii pentru providerii de hosting. Astăzi voi discuta despre HostVision și voi detalia serviciile acestora cât și părerea mea personală legată de calitatea serviciilor furnizate de către aceștia.

Despre HostVision

HostVision s-a înființat în anul 1993 și furniza de la bun început servicii IT de calitate. Din anul 2001, compania a început să activeze în domeniul online prin oferirea serviciilor de web design, web hosting cât și web development.

Clienți activi : 13 000 +

Site-uri găzduite : 35.000 +

Servere mamă: 35+

În 2009 au dezvoltat o soluție premium denumită “Premium Cluster Hosting Solution” ce venea ca un beneficiu major pentru proprietarii de site-uri cu baze de date mari sau magazine online. De asemeni tot în același an, brandul HostVision devine marcă înregistrată.

În 2011 este introdusă o nouă arhitectură SSD-HDD

Echipa completă HostVision este alcătuită din 9 persoane.

Pachete de găzduire web (shared hosting)

În funcție de necesitățile pe care le ai, HostVision îți oferă o gamă largă de pachete tip shared hosting .

Pentru site-uri mici la început de drum, poți încerca o configurație hybrid SSD-HDD configurație ce pleacă de la doar 0.99 euro /lună ==> CLICK AICI

Dacă ai nevoie de puțin mai multă putere de procesare dar și resurse mai multe (baze de date, adrese de email, spațiu, etc) poți încerca un pachet Business SSD (pachet ce l-am testat și noi de altfel – BSSD1, îți vom prezenta rezultatele puțin mai jos). Pachetele BSSD încep de la 5.90 euro  /lună ==> CLICK AICI

Dacă rulezi un magazin online sau un site cu o bază de date mare, HostVision îți recomandă unul dintre pachetele Extreme SSD. Ai resurse CPU/RAM garantate, IP dedicat inclus, backup, cât și o soluție performantă de caching. Pachetele EXSSD încep de la  5.90 euro /lună ==> CLICK AICI

Servere VPS

Pachetele VPS la HostVision sunt împărțite pe 3 categorii și anume : VPS SSD Series, VPS RAM Series și VPS Space Series. În funcție de tipul afacerii tale, poți alege unul dintre pachete accesând următorul link CLICK AICI

De menționat că serverele VPS vin fără administrare, traficul este restricționat între 1-8 TB în funcție de pachet, iar serverele vin cu o singură adresă IP. Arhitectura serverelor este XEN iar din punct de vedere al restricțiilor de conținut, se interzice folosirea serverelor pentru a dezvolta servere de gaming, warez, torrent sau orice tip de activitate ilegală.

Prețurile pentru un server VPS încep de la 15.60 euro /lună.

Alte servicii

HostVision îți poate oferi posibilitatea de a înregistra un nume de domeniu (dacă nu ai deja), cât și posibilitatea de a achiziționa certificate SSL și sigilii SiteLock.

Rezultate teste – Impresii

Nu înainte de a încheia această recenzie prin prezentarea rezultatelor obținute la testele efectuate de noi, vrem să mulțumim echipei HostVision pentru amabilitatea și promptitudinea de care au dat dovadă. Au răspuns foarte rapid solicitărilor noastre și ne-au oferit resursele cerute pentru a testa infrastructura.

Prețurile ni se par modice și în concordanță cu nevoile tale  ca și antreprenor. Există atât pachete de hosting la 1 euro ce pot fi folosite pentru bloguri personale sau site-uri cu trafic mic, cât și pachete mai scumpe ce le poți folosi pentru magazine online și site-uri cu trafic mare.

a) Rezultate servere VPS

hostvision-download-speed-cache hostvision-io-test hostvision-specificatii-vps hostvision-speedtest-us hostvision-upload-speed-test

  •  VPS-urile se creaza default cu o limitare de banda de 50Mbps, care la cererea clientului poate fi ridicata. Din experienta, in productie nu se ajunge la aceasta limitare.

 

b) Pe partea de pachete shared (găzduire web), pachetele se mișcă impecabil, viteza de upload depășind și 5Mb/sec (poate varia în funcție de conexiunea la internet pe care o ai) . Suportul tehnic este unul excepțional, răspunzându-se atât la tickete cât și la telefon cu promptitudine.

Echipa HostVision

Că tot vorbeam despre suportul impecabil oferit de către această firmă, am decis să cer și câteva poze pentru a fi transparenți în ceea ce privește existența unei echipe dedicate, menite să ajute clienții ce întâmpină dificultăți.

Concluzii

HostVision este unul dintre cei mai mari provideri de servicii de tip shared hosting / vps din România, cu un portofoliu vast căpătat în urma anilor mulți de existență pe piață. Vă recomand cu încredere să achiziționați servicii de la ei și să experimentați “pe propria piele” calitatea serviciilor oferite .

Mai mult, pentru cititorii mei, pun la dispoziție prin amabilitatea celor de la HostVision și un cupon : PROPRIULSITE15

  • se aplica doat pentru serviciile de hosting shared
  • ofera un discount de 15% pentru comanda (nu se aplica recurent la reinnoiri)
  • nu se aplica pentru domenii, VPS, certificate SSL, optiuni suplimentare

*Acest articol nu a fost plătit (advertorial) ! Este pur și simplu dorința mea de a ajuta la promovarea pieței românești de #hosting*

Astăzi voi da startul aici #peblog unei noi rubrici, cea de recenzii pentru providerii de hosting. Astăzi voi discuta despre HostVision și voi detalia serviciile acestora cât și părerea mea personală legată de calitatea serviciilor furnizate de către aceștia. Despre HostVision HostVision s-a înființat în anul 1993 și furniza de la bun început servicii IT de calitate. Din anul 2001, compania a început să activeze în domeniul online prin oferirea serviciilor de web design, web hosting cât și web development. Clienți activi : 13 000 + Site-uri găzduite : 35.000 + Servere mamă: 35+ În 2009 au dezvoltat o soluție premium…
Vechime, seriozitate, profesionalism !

HostVision

Viteză de upload - 9.5
Suport tehnic - 9
Servicii disponibile - 9
Website user-friendly - 8

8.9

Găzduire Web / Servere VPS / Certificate SSL

Vechime, seriozitate, profesionalism !

User Rating: 4.63 ( 2 votes)
One Comment

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.