Hai să jucăm CS în realitate – Experiența mea la airsoft

Hai să jucăm CS în realitate ! E super fain. Astăzi vă voi prezenta experiența mea la airsoft . Mă gândesc la vremurile de odinioară, prin 2007 când era în vogă CS’u. Pe atunci nu erau PC-uri performante, nu existau ca acum săli de net la orice pas pline de GTX-uri și procesoare de ultimă generație. Știu că aveam o sală de net cu un pentium IV parcă și jucam pe monitoare cu tub Counter Strike…Eram cel mai fericit, dar nu mă gândeam vreodată să imit ceea ce fac personajele de joc în realitate. În schimb, de curând am descoperit ce înseamnă adrenalină, distracție și cât de fain te poți distra într-un joc de echipă intitulat airsoft.

Ce este airsoft ?

Airsoft este un joc sportiv ce simulează un conflict între două sau mai multe tabere sau un joc de echipă ce plusează pe rezolvarea unor misiuni. Jocul se desfășoră cu ajutor unor replici ale armelor reale ce lansează bile sferice non-metalice cât și a echipamentului de protecție strict necesar pentru ca jocul să se desfășoare în siguranță .

Cum se desfășoară un joc de airsoft ?

Am zis să nu vă plictisesc cu mult text și să vă las un video în care vei vedea cum anume se desfășoară un meci de airsoft.

Întrebări frecvente :

  • Doare ? Sincer? Depinde ! Adică de drept nu se trage la o distanță sub 5 metri. Bilele sunt din plastic 0.20/0.25 grame dar se simt. Nu lasă găuri și nu moare nimeni, în schimb sunt capabile să te lase fără dinți dacă nu porți mască de protecție ! De aceea nu dăm niciodată masca jos, asta dacă nu vrem să avem un zâmbet și mai frumos 🙂
  • Unde e? Fix la ieșire din București, lângă Glina. Faci destul de puțin cu mașina (din zona Vitan unde stau eu). Poți ajunge cu taxi-ul sau cu mașina personală. Adresa e Intrarea Abatorului, Glina
  • Ce trebuie să am la mine? Multă voie bună în primul rând ! După, îți recomand să îți iei la tine pantaloni largi și lungi, bluză cu mânecă lungă și opțional o eșarfă pentru gât. Restul le primești de la organizatori.
  • Cât costă ? 1H de airsoft ce include echipament, închirierea replicii și instructaj costă 50 ron.  Totuși, dacă ești student, te pot ajuta cu o reducere de 50% doar în luna MAI ! Contactează-mă să discutăm !

Experiența mea

Am fost acolo pentru prima dată împreună cu alte 2 fete. Prima dată ne-am cam rătăcit puțin (era ciudat să umblu pe centură cu 2 fete) dar am găsit adresa dupa. Oameni super prietenoși, ne-au ajutat să ne echipăm, ne-au explicat regulamentul și am intrat în arenă. Aici iar, super băieți, caterincă și joc corect. Mi-a plăcut sincer corectitudinea în joc cât și faptul că se plusa pe respectarea regulilor. Hai să vă arăt un video (eu sunt cel cu pantaloni cu portocaliu :D)

Vrei să încerci ?

Ce zici să încerci și tu ? Dacă ai întrebări sau dorești să rezervi un loc mă poți contacta fie pe facebook (Irinel Gabriel Matei) fie îmi poți scrie la secțiunea contact.

După ce vei ajunge acolo, nu îți vei mai dori să pleci !

 

Lasă un comentariu