[GIVEAWAY RP] Povestea micului invocator

Salutare invocatorule ! Cu toții avem o poveste în spate,  poveste ce ne marchează întreaga existență fie ea în viața reală, fie ea în joc. Astăzi aducem în discuție povestea ta. Vrem să știm cum ai reușit să evoluezi de când caracterul tău a luat viață și a apărat nexusul de primii minioni și campioni neînfricați . Povestea ta va fi răsplătită dacă va fi cea mai votată de către ceilalți invocatori, iar premiul este unul pe cinste.

Pornim la drum alături de 875 Riot Points pentru caracterul tău neînfricat. Tot ceea ce trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile de mai jos:

  • Scrie o poveste în care să detaliezi cu lux de amănunte începuturile tale ca și invocator în League of Legends și evoluția caracterului tău până în momentul de față. Povestea trebuie să includă atât numele tău de invocator cât și serverul pe care ți-ai început aventura. De asemeni aceasta trebuie să includă și câteva amănunte reale. Restul poveștii poate fi…pură creație și SF.
  • Dacă nu ai făcut-o deja, lasă un like paginii de Facebook Teemo.ro

Gata ! Asta e  tot, nu e mare lucru nu ?!? Totuși avem și un mic regulament pe care trebuie să îl respecți pentru ca înscrierea ta să fie validă și pentru a te înscrie în concurs !

  • Înscrierea este validă NUMAI dacă ai lăsat povestea ca și comentariu la această postare PE BLOG (nu pe facebook sau altundeva)
  • Povestea trebuie să conțină numele tău de invocator cât și tărâmul pe care joci (Ex: EUNE)
  • IMPORTANT ! Atunci când lași un comentariu, în câmpul Site Web, lasă link către profilul tău de facebook, iar la adresă de email lasă-ne adresa ta reală de email pentru a te putea contacta în vederea validării premiului în cazul în care câștigi.
  • Prietenii sau alți invocatori te pot susține răspunzând cu +1 sau mesaje de susținere la povestioara ta (pe blog). Invită-i să apese butonul RĂSPUNDE sau LASĂ UN COMENTARIU povestioarei tale.
  • Se acceptă doar un +1 pe perioada întregii campanii (IP-urile vor fi verificate, iar duplicatele nu se vor contoriza)

CONCURSUL SE TERMINĂ PE DATA DE 17.07.2017 ! MULT SUCCES !

LATER EDIT: Adaugam si un premiu pentru ORIGINALITATE, textul va fi ales impreuna cu echipa Teemo.ro intr-un LIVE la finalul concursului.

Premiile se revendică până maxim Marți ora 12:00 ! Nerevendicarea premiului duce la reportarea sa.

Concurs realizat cu sprijinul comunității League of Legends România și a redacției Teemo.ro

60 Comments

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.