Festivalul “Joia Viitoare” editia a II-a – 11 mai 2017

Că tot vine vara și începe sezonul distracției, astăzi vă voi invita la un eveniment cu totul special pentru mine și anume Festivalul “Joia Viitoare” editia a II-a – 11 mai 2017 . Descris ca și unicul festival dintr-un campus studențesc, JOIA VIITOARE este poarta către distracție de care studenții din campusul Arcca Vitan au parte.

La prima ediție am avut parte de peste 500 de studenți în fața scenei și ne așteptăm la un număr aproape dublu la a doua ediție a festivalului. Ba mai mult, la prima ediție ne-am bucurat și de circa 14.000 de oameni ce au urmărit live-ul nostru de pe facebook ! That was really cool ! De muzică și voie bună s-au ocupat DJ-ii talentați ai campusului nostru ( MIGRO, SORINNM, RAZVAN PALAGHIAN, AFSIRE alături de MC ROBERT TUDOSE) dar și echipa de arccași ce a făcut parte din STAFF-ul festivalului.

Așa că, dacă ești student, indiferent că faci sau nu parte din campusul nostru te așteptăm la Festivalul “Joia Viitoare” editia a II-a – 11 mai 2017 începând cu ora 18:00 să ne distrăm împreună în același format dar cu mult mai multe surprize și posibil premii, daaar hey ! Nu dăm spoilere zic !

After Movie “Joia Viitoare”

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.