Discovery Arena: Locul unde poți juca orice

Sunt un fan înrăit al jocurilor de orice fel. Mă joc fie pe calculator fie pe PS4, fie mai joc cu prietenii diferite jocuri de societate (board games). Ei bine, căutând un loc unde să mă relaxez după o săptămână de muncă, am dat de Discovery Arena. Da, spun relaxare pentru că eu unul așa mă relaxez. Mai nou m-am apucat să joc PUBG la arenă. Am conturi de la ei, calculatoare foarte mișto și oameni foarte faini acolo. De Discovery am dat căutând pe net o sală de jocuri. M-am uitat puțin peste site-ul lor, foarte bine structurat, ai toate informațiile de care ai nevoie (prețuri, poze, întrebări și răspunsuri), etc.

Ce mi s-a părut foarte funny era o întrebare pe care o găsisem pe site, ceva de genul: Pot să cumpăr firma? :)) Revenind. Hai să vă fac o introducere.

Discovery Arena este una dintre cele mai mari și mai bine echipate săli de gaming din ROMÂNIA . Din 2004 servește gaming pe pâine și sticle de Pepsi pentru meciurile înfocate de League of Legends. Sala e amplasată într-o zonă cunoscută și populată. Poți găsi sala lângă metrou la Tineretului mai exact pe Elena Cuza la numărul 42. Cum intri, te întâmpină o terasă exterioară foarte faină ce deservește pentru relaxare pe timp de vară. Înăuntru, sala este împărțită în mai multe camere. În prima cameră găsești un bar foarte bine aprovizionat. Găsești acolo vrute și nevrute din sfera ronțurilor și băuturilor răcoritoare. Ce e foarte fain e că poți să consumi gratuit pe bază de puncte, dar despre asta vorbim mai jos. În celelalte camere vei găsi 32 desktop-uri ultra performante și 7 console de ultimă generație. Mai nou, sunt și câteva unități noi cu configurații de top, ce pot rula absolut orice joc apărut până în momentul de față. Atașez mai jos o poză ca să vedeți despre ce e vorba.

Foarte interesant mi s-a părut sistemul de puncte. Acesta constă în acordarea de puncte tuturor persoanelor înregistrate în baza de date Discovery Arena. Pentru fiecare chestie cumpărată, sau un set de acțiuni întreprinse, primești un număr de puncte. 1 punct = 1 ron. Punctele pot fi folosite pentru a achiziționa orice de la sală (sucuri, ronțuri, ore de joc, etc).

Primești un număr de puncte pentru aducerea unor prieteni, like & share pe pagina de Facebook, participarea la evenimente, check-in, etc.  Totul presupune să îți lași numele și numărul de telefon. Punctele vor fi alocate direct pe numărul tău și pot fi verificate și pe site aici. Mai multe detalii găsești la sală.

Foarte bune mi s-au părut și prețurile. O oră la un PC super performant costă 7 lei, 5 ore costă 25 lei iar pentru un long night vei lăsa 35 lei, preț în care intră și o băutură. Pentru manete plătești 10 lei pe oră pentru o manetă, respectiv 15 pentru 2 manete.

Locul sincer mi se pare foarte fain și merg mai nou săptămânal (da, nu posed un pc calumea și chiar de ar fi, tot nu e aceeași senzație). Recomand sala și dacă ajungeți pe acolo, nu uitați să lăsați un semn, poate fac și eu niște puncte pe seama voastră :)) . Glumesc, mai jucăm și noi ceva, poate PUBG?

 

 

 

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.