Dezvoltă-te prin cursurile Udemy

Dezvoltă-te prin cursurile Udemy ! Simplu și fără prea mari costuri. Sună cumva a reclamă plătită dar nu e. Am decis să scriu acest articol mai ales pentru cei care sunt interesați să se dezvolte sau să își dezvolte diferite abilități/skill-uri.

Udemy este o plaformă gigant de e-learning, unde tu poți participa la cursuri atât gratuite cât și plătite.  Am cont cam de un an pe la ei și în total am 3 cursuri achiziționate (plătite). Mi-a convenit super mult că am găsit fix niște cursuri de care aveam nevoie (Adobe Premiere, Instagram și producție muzicală) la doar 10$ … reduse de pe la 15-200$.

Cursurile chiar merită investiția, dar trebuie să fii atent la ceea ce alegi. Fiind o piață largă de e-learning, nu toate cursurile sunt de 5 stele. Dacă verifici ratingurile și părerile altora, totul e ok.

Că tot ziceam de cursuri de mai slabă calitate, pot menționa și faptul că dacă achiziționezi un curs și materialele puse la dispoziție nu sunt ceea cauți, poți cere banii înapoi în 30 de zile fără prea multe comentarii.

Pe Udemy găsești cursuri de de programare, editare foto/video, marketing, imobiliare, muzică, limbi străine, afaceri, călătorii. Mai pe scurt cam despre orice !

Poți accesa site-ul cu un click aici -> Udemy

Cursuri gratuite Udemy

Găsești cum ziceam și cursuri gratuite. Majoritatea sunt totuși o rampă de lansare pentru instructori și sunt menite să te facă să achiziționezi cursurile plătite. Informația este de calitate dar nu este mereu completă, de aceea îți recomand să iei cursuri premium. Acum, trebuie să menționez că aici nu intră și cursurile pentru care primești voucher de 100% reducere. Mai rar…dar poți primi un asemenea voucher (eu am primit)

Cum iau mai multe cursuri la doar 10$

Te învăț și un truc. Cei de la Udemy au o strategie de marketing și reduc prețurile la 10$ doar pentru primul curs și pentru clienții noi. Restul le găsești la 12-19$. De asemenea vei vedea un cronometru care dacă expiră, aduce prețurile la valorile inițiale.

Poți intra cu incognito și să faci alt cont cu altă adresă de email, vei dispune iar de ofertă și te vei putea bucura din nou de cursuri de calitate.

De asemenea uitasem să menționez faptul că după ce ai terminat un curs, primești o diplomă ce atestă cunoștințele dobândite.

Deci ce mai aștepți ? #Deșteaptă-teRomâne – Dezvoltă-te prin cursurile Udemy

 

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.