Cum să treci mai ușor prin sesiune

Cum să treci mai ușor prin sesiune , fără nopți nedormite și fără supra-epuizare ? Există câteva trucuri care te pot ajuta să scapi de oboseală, nopți nedormite și materia prea stufoasă. Sper că nu te-ai gândit că îți voi spune cum să dormi 8 ore în 4 ore, nu. În schimb îți voi prezenta câteva trucuri care au mers în cazul meu.

Dacă ești student, automat ai probleme cu time-managementul (asta fie că vrei să recunoști sau…nu) Îți spun totuși din experiență că la această dată, nu s-au constatat decese din cauza sesiunii. Iată ce te pot sfătui.

Cum să treci mai ușor prin sesiune

1. NU te panica și nu îi lăsa pe alții să o facă

Materiile de examen nu sunt puține, dar nici imposibil să înveți pentru ele nu e. Multă lume clachează pentru că se panichează, studenții nu știu de unde să înceapă sau cum să se împartă. Nu lăsa pe nimeni să te streseze și nu te mai stresa din toate nimicurile. E la fel ca în apă, dacă te zbați puternic, te duci la fund !

2. Ia Madmonq !

Asta nu e o reclamă plătită sau ceva de genul, în schimb îți recomand cel mai tare supliment pe care îl poți lua. Acesta nu se găsește la noi în țară, dar ajunge în 2-3 zile lucrătoare la comandă. E cam 100 lei aproximativ, în schimb te asigur că te vei simți odihnit și te vei putea concentra din plin. Nu o să îți înșir avantajele și de ce să îl iei, asta poți verifica pe site-ul lor . Cert e că pe mine merge BRICI !

3. Lasă Facebook-ul, Instagram-ul și rețelele sociale (măcar cât citești)

Și eu sunt social media addicted, dar cât timp învăț, îmi scot datele mobile. Primesc notificări din 5 în 5 minute…ce ar mai fi să stau pe ele când învăț ? Încearcă să te focusezi strict pe învățat și pe task-urile ce ți-ai propus să le duci la capăt. Respectă cu sfințenie regula asta și vei observa că vei fi mult mai productiv.

4. Învață în sala de lectură sau afară într-un  colț unde nu poți fi deranjat

Nu vei putea să te concentrezi alături de colegii de cameră (asta dacă nu ei stau cu căștile în urechi). De fel mereu se găsește careva să facă câte ceva astfel încât să nu reușesc să mă concentrez. Mergi într-un loc liniștit, poate chiar într-un parc dacă crezi că te ajută.

5. Motivează-te să înveți !

Poți să îți cumperi dulciuri, un abonament la Netflix sau orice alt premiu care să te ajute să avansezi capitole. Roagă colegii de cameră să te ajute și să țină cu dinții de premii. Ajutați-vă între voi și va fi mult mai fun și interesant !

Tu ce sfaturi ai pentru cei ce sunt în sesiune ?

Sursă foto : Meme Generator

Sumar
Cum să treci mai ușor prin sesiune
Numele articolului
Cum să treci mai ușor prin sesiune
Descriere
Cum să treci mai ușor prin sesiune , fără nopți nedormite și fără supra-epuizare ? Există câteva trucuri care te pot ajuta să scapi de oboseală, nopți nedormite și materia prea stufoasă.
Autor
2 Comments

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.