Cum sa joci jocuri pe HIGH/ULTRA cu un PC Slab prin GeForce NOW

Da, titlul este corect si nu este clickbait “Cum sa joci jocuri pe HIGH/ULTRA cu un PC Slab prin GeForce NOW”  Jucam ieri PUBG cu niste amici de prin camin si ma plangeam de faptul ca acasa am un laptop Lenovo cu un procesor de 1,7 si cu o placa video integrata si nu pot juca PUBG si jocurile cu cerinte mari. Unul dintre prietenii mei mi-a povestit despre GeForce NOW, despre cat de putin este cunoscut in Romania si ce minuni face.

Ce este GeForce NOW ?

GeForce NOW este un serviciu oferit de catre cei de la NVIDIA ce iti ofera acces la puterea de calcul din propriile centre de date ale sale. Mai pe scurt iti trebuie doar o conexiune FOARTE BUNA la internet (peste 25 Mbps) pentru a accesa serverele lor.

Cum functioneaza magia ? Imagineaza-ti ca te conectezi printr-o tehnologie super avansata la un server ce proceseaza toate datele pentru tine si iti transmite inapoi semnal video h.264. Mai bine zis GeForce NOW ofera libertate jucatorilor din intreaga lume de a se bucura de gaming cu performante de top in orice loc.

Este suficient sa cumperi de pe KINGUIN un key de acces pentru GeForce NOW, sa te conectezi la serverele NVIDIA si sa te conectezi fie la Steam sau Uplay. Serviciul acceseaza jocurile de pe platformele tale preferate si restul este magie.

Cum merge ?

L-am testat ieri personal. Am cumparat un key de acces (10 Euro), m-am conectat si nu mi-a venit sa cred ca pe o configuratie ca cea mentionata mai sus, jucam PUBG cu setari ULTRA in FullHD .

Diferente mari nu se observa, daca ai o conexiune impecabila jocul se misca foarte bine fiind capabil sa faci kill-uri fara prea mult efort. Singurul inconvenient la care cica se lucreaza ar fi faptul ca sunetul din anumite jocuri precum PUBG nu este surround, mai exact nu auzi din ce directie vine sau trage cineva (asta e putin enervant, cel putin pentru mine).

De asemenea mie cel putin nu imi merge microfonul in joc, dar pentru ce mai exista DISCORD, nu ? Serviciul este disponibil în versiunea public beta pe majoritatea sistemelor desktop şi laptop Mac şi cu Windows din Europa şi America de Nord.

Daca vrei sa cumperi acces pentru GeForce NOW, poti apasa AICI ! Momentan acest program este in varianta BETA, astfel incat cu licenta cumparata il vei putea folosi doar o perioada, dupa care va trebui sa platesti lunar pentru acces la software. Momentan nu se cunosc detalii despre cand va iesi din BETA asa ca, game on !

Mai multe detalii despre GeForce NOW si cerintele de sistem (foarte mici) poti gasi de asemenea aici. Atentie, pe site-ul oficial nu se vand key-uri, ce observati acolo este Nvidia Shield, recomand achizitionarea de pe link-ul de mai sus.

 

Summary
software image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Software Name
GeForce NOW
Operating System
Windows/Mac
Software Category
Gaming
Price
EUR 10.00
Landing Page

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.