Cum morții mă-sii să nu te enervezi ?!? Povestea unui invocator în Bronze

Se spune că a fost cândva un jucător de League of Legends ce nu reușea să iasă din Bronze datorită idioților. Totul începuseră într-o însorită zi cu 43 de grade la umbră în București, undeva prin zona Universitate la ora 15:00. Invocatorul nostru face cele 100 de LP-uri pentru a scăpa din bronze după vreo 20-30 de meciuri. Plin de sudoare după zilele pline de arșită ce au trecut, invocatorul nostru este hotărât să iasă din bronze, dar ca de obicei, dacă ai căzut în bronze mai pe română, ai BELIT P**A .

Să lăsam această introducere la persoana a III-a și să continuăm în stilul specific mie. Intru eu frumos în joc, selectez Tristana. Echipa mea ? Sona, Rengar, Garen și Fizz se pregătește de acțiune. Începe jocul, primele 30 de secunde dat ping la Rengar să nu facă invade, acesta cedează, se întoarce și merg să îl ajut (singur, că Sona cânta la harpa #!@#! dansând prin lane). Și ce să vezi INVADE TATĂ ! 3 jucători de la ei ne-au măcelărit (bot-ul și jungla), cu ward-ul meu pus cu tot nu am reușit să scăpăm.

Rămânem calmi și mergem mai departe. Ajungem pe lane și Caitlyn împreună cu taurul ăla jegos de i-am uitat numele fac push în prostie. Rezistăm, nu e problemă. Nu știu ce îi tună însă într-un moment harpistei noastre să facă push în ei de una singură. Primul fail. Desigur că am mai rezistat 2 minute și mi-au făcut gank în turetă… Mergem mai departe, mai trec 10 minute din joc, fac ping la Rengar să ia amărâtul de Herald că reușisem să iau o turetă pe top și să facem push. Între timp da, Garen îi făcuse fed lui Singed așa că m-am dus eu să ajut. Eu level 6, Singed mare baștan level 9. Cu chiu cu vai l-am luat în timp ce un răhățel de minion m-a secat de viață și am murit. Nu e bai, mi-am dat respawn că sunt nemuritor nu ?

După mulți nervi, observ că mid-ul e down, Annie își folosește ursulețul pe post de cocotă masculină să îl fută pe Fizz în cur iar pe bot ce să mai zic.. Cum morții mă-sii să nu te enervezi ?!?

În momentul în care Rengar a murit ca prostul din nou și era 2/9 în minutul 15 nu am mai rezistat, am futut un ALT+F4, am înjurat de toți sfinții și ne’sfinții de pe lume și am zis că îmi bag #@!# în ei. Era oare așa greu pentru Sona să stea în turetă și să îmi dea heal? Era așa greu pentru Rengar să nu se bată singur cu un Singed fedat ? Erau greu pentru Fizz să ceară ajutor la Rengar pentru gank? NU ERA, DAR ĂȘTIA DIN BRONZE (MAJORITATEA DE VREO 60%, NU AU CREIER !).

Da, hai că m-am descărcat și cu asta. Rămâne ca primul meci din cele 3 de calificare să rămână pierdut, eu să am un cooldown de 5-10 minute și mai rămâne o speranță că, într-un moment din această viață, voi ieși din Bronze.

Tu ce poveste tristă ai cu jucătorii din Bronze?

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.