Arcca Vitan Welcome Party – Petrecerea așteptată de studenți

Cine a zis că numai în Regie studenții se distrează, probabil nu a auzit de campusul Arcca Vitan despre care am tot scris de ceva vreme. Ei bine, anul universitar e pe cale să înceapă, bobocii vin, se cazează și cel mai probabil ard de nerăbdare să se distreze până nu se apucă de sesiune 🙂 Ei bine, la Arcca, ne-am gândit să îi întâmpinăm cum se cuvinte, așa că organizăm cel mai fain party de bun venit !

Arcca Vitan Welcome Party se anunță a fi o petrecere de zile mari. Evenimentul va avea loc în incinta campusului Arcca Vitan, Sâmbătă 30 Septembrie începând cu orele 22 ! Ne-am gândit ca tematică să fie White Party pentru a da un aer puțin excentric petrecerii. Intrarea va fi liberă pentru toți studenții din Arcca și nu numai în limita locurilor disponibile. Cei de la CulinArt au pregătit și o groază de oferte și pachete pentru studenți. De menționat faptul că între 22-23, fiecare student care va fi prezent la “strigarea catalogului”, va primi din partea casei un SHOT.

Muzica și voia bună vor fi asigurate de mine, DJ MIGRO cu un playlist de zile mari, variat, pentru gusturile fiecăruia. Vom petrece până dimineață și vom marca începutul unui nou an universitar.

OFERTE :
1 ST VODKA + 2 ENERGIZANTE – 110 LEI
1 ST VODKA 1.75l + 4 ENERGIZANTE/1 CUT SUC – 185 LEI
4 SHOT-URI + 2 GRATIS !!!

Detalii găsești și pe pagina evenimentului Arcca Welcome Party

Tu vii la petrecerea Arcca Vitan Welcome Party ?

Câteva imagini de la ultimul festival Joia Viitoare powered by Arcca Secret Events Services

 

 

Lasă un comentariu