5 modalități prin care te poți abține de la flame/troll/rage quit

Salutare ! În primul rând mulțumesc celor ce au participat la GIVEAWAY . Premiul a fost revendicat de doar unul din cei doi câștigători (nu am reușit să dau de primul) așa că premiul s-a reportat pentru următorul concurs ! Astăzi vreau să îți prezint 5 modalități prin care te poți abține de la flame/troll/rage quit .

În primul rând hai să vedem ce înseamnă fiecare .

FLAME = Interacțiunea jignitoare, ostilă, ofensatoare împotriva altor jucători adusă de multe ori prin injurii datorită comportamentului celorlalți jucători sau a necâștigării unui joc.

TROLL = Acțiunile făcute de către tine în calitate de jucător menite să încurce echipa (poate include și termenul de flame). Când trollezi faci totul invers, încurci alți participanți la joc sau îți bați joc de ei.

RAGE QUIT = Momentul când s-a umplut paharul și plin de nervi ieși din joc și opțional aduci prejudicii materiale mouse-ului, tastaturii, etc.

Ei bine astăzi îți voi arăta 5 MODALITĂȚI prin care poți scăpa de aceste 3 probleme !

1. /mute them !

DA ! Cu toate că majoritatea jucăm jocuri de echipă, avem tendința să escalăm conflictele și dintr-un mic conflict să transformăm jocul într-unul pierdut. Dacă știi că te iriți ușor, majoritatea jocurilor îți permit să le dai mute celorlalți jucători, tocmai pentru a nu ajunge într-o situație urâtă. De asemeni în League of Legends poți bloca și pingurile jucătorilor.

2. Ascultă muzică și joacă-te !

Cu toții știm că muzica ne liniștește și mai ales dacă am nimerit genul preferat de muzică, șansele de rage/troll/flame se reduc considerabil. De asemeni joacă-te ! Indiferent de ce zic restul de jucători. Uneori restul echipei poate face flame/troll. Vezi-ți de treaba ta și totul va fi bine. La final poți fi recompensat pentru asta

3. Joacă cu prieteni apropiați

Poți evita situațiile neplăcute jucând cu colegi sau prieteni apropiați. Încearcă să alegi persoane care crezi tu că sunt pricepute la joc, iar dacă pierzi nu îți pierde nădejdea. Până la urmă e doar un joc… Îți spune asta un tip care a spart un Rival 300 de la Steelseries 🙂

4. Comunică cu echipa ta !

Știu…Mă contrazic parcă singur dacă analizăm ce am zis la punctul 1. Dar aici depinde și de tine cum vrei să faci. Adunați-vă toți pe TeamSpeak sau Discord și conversaționați (asta dacă joci cu persoane cunoscute). Și chiar dacă nu joci cu prieteni, încearcă să îți păstrezi calmul în cazul în care cineva trolează și să îi explici că așa nu rezolvă nimic. De obicei o persoană care face troll poate fi îmbunată încercând să o ajuți și să îi fii alături. Comunicați pozițiile inamicilor, gank-urile ce urmează sau orice element ce poate duce jocul spre victorie.

5. Ia o pauză…

Dacă chiar nu te poți abține, o gură de aer proaspăt este singura soluție pentru a putea să îți revii. Și eu am făcut mult flame/troll și continuam să fac asta dacă nu luam o pauză între meciuri de cel puțin 20-30 de minute. Poți să faci orice altă activitate ce nu e legată de calculator (să mănânci, citești, să stai cu prietena/prietenul, etc)

Dacă cunoști și alte modalități prin care crezi că cineva poate scăpa de aceste “vicii”, te rog să lași un comentariu și să ajuți și alți vizitatori ai blogului meu. Rămâi aproape ! Urmează și alte concursuri pe blog.

 

 

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.