5 locuri în București unde poți juca League of Legends

Salut ! Cu toții cred că am avut momente în care ne-am blestemat zilele din cauza slabului nostru procesor Intel DualCore cât și a rezoluției de doar 1024×768 a monitorului nostru. Ei bine în 2017, chiar dacă nu ai bani de un desktop nou, trebuie să știi că poți juca jocurile tale preferate în săli de gaming performante. Astăzi îți prezint 5 locuri în București unde poți juca League of Legends (cât și alte jocuri).

1. DiscoveryArena

DiscoveryArena mi se pare cea mai genială sală de gaming din București. Prezentă din 2004 în București, DiscoveryArena este locul perfect unde poți face un LAN Party, streaming sau pur și simplu să te relaxezi după niște examene grele. Configurația calculatoarelor este una super bombă, iar prețurile la produse (sucuri, snacks’uri, etc) sunt destul de decente. Ce mi se pare foarte interesant este sistemul lor de puncte. Ei bine, dacă vă lăsați la sală numărul de telefon și numele, puteți acumula un număr de puncte în cazul în care faceți anumite acțiuni. 1 punct = 1 leu. Puteți primi puncte pentru banii cheltuiți la sală (10% sub formă de puncte înapoi), share pe facebook, check in, participarea la evenimentele lor, înscrierea unui prieten în baza lor de date, etc. Punctele le puteți folosi să achiziționați orice de la sală.

Vouă cum vi se pare configurația pusă la dispoziție gamerilor ?

5 locuri în București unde poți juca League of Legends

Adresa cât și numărul de telefon le aveți mai sus. O oră la un PC costă 7 ron, un pachet de 5 ore costă 25 de ron iar un full night 35 de ron. Să mai zic că au și PS4 ? Descoperiți voi. Pentru mai multe detalii le puteți vizita site-ul ! DiscoveryArena.

2.NexusGamersPub

Celebra locație din București și după cum se vede a fi de altfel și cea mai mare sală de gaming (ca și jucători) din București, NexusGamersPub și-a câștigat numele în timp prin sumedenia de evenimente mari pe care le-a organizat sau la care a participat, cât și pentru ambientul plăcut și calculatoarele cu o configurație de top. Sala propriu zis este împărțită în două și anume cafeneaua la parter (unde puteți urmări live streamuri și/sau competiții importante) și la etaj găsim zona de gaming compusă din 34 PC-uri de gaming și 4 VIP ROOM PC’s ce sunt folosite de către streameri cu nume mari pentru diferite activități. Ca și configurație la Nexus găsim :

 • Intel Core i5 Haswell i5-4460
 • GIGABYTE H81
 • Asus NVIDIA GeForce GTX 960 OC Strix
 • KINGSTON 8GB DDR3 1600
 • WD Caviar Blue 1TB SATA3 64MB 7200rpm
 • SSD HyperX V300 240GB
 • Sursa Seasonic S12II-520 Bronze
 • Carcasa Bitfenix Micro-ATX NVIDIA Edition
 • BenQ XL2411Z – monitoare 144 Hz
 • Logitech G810 Orion Spectrum
 • Logitech G502 Proteus Spectrum
 • HyperX Cloud
 • Logitech G640

De asemeni o oră costă 6 lei, 5 ore costă 25 de lei iar un long night costă 30 de lei în weekend și 25 în cursul săptămânii. Din ce știam îți ofereau și un RedBull gratuit, deci se merită nu ? Prețurile sunt poate puțin mai măricele pe partea de bar dar pentru ce oferă, NexusGamersPub este o locație de nota 10 +

Locatia se află la Universitate pe Regina Elisabeta chiar lângă Mec . Mai multe detalii pe site-ul NexusGamersPub

3. FantasiaGamingClub

Sau cum să joci super ieftin pe calculatoare cu o configurație de top. Da, o oră la FantasiaGamingClub costă 5 lei ! 5 FUCKIN LEI ! Un FULL NIGHT de la 11 târziu în noapte și până la 7 dimineața e FKIN 20 de LEI ! Deci, pomană curată ! De asemeni produsele pe bar sunt super mega ieftine. Sucurile sunt 3-4 lei (chiar și cele la 0.5), snacks-uri avem la 2-4 lei, bere la 6 lei, ce să mai ceri… Să nu mai spunem că sala dispune de simulatoare auto, PS4, iar configurația PC-urilor e chiar super faină. Eu am făcut streaming de câteva ori de acolo.

Mother Board: GIGABYTE B85-HD3
CPU: INTEL CORE QC I5-4460 3.2GHZ
Memorii: MEM KINGSTON 2X4GB DDR3 1600MHZ
Video Board: ASUS TURBO-GTX970-OC-4GD5 4GB DDR5 256BIT
HDD: 1TB, 7200RPM/SATA3/64MB
SSD: KINGSTON V300 120GB SATA3
PSU: AeroCool KCAS 500W, 80 PLUS Bronze
CASE: CARCASA ZALMAN T3

Mouse pad: Steelseries
Mouse: STEELSERIES Sensei Raw Heroes of the Storm Edition
Tastaturi: Genesis RX39
Casti: TurtleBeach EarForce Z11
Scaune: Genesis SX33 Gaming Chair
Casti la cerere, hama, logitech, zalman

Locația se află la Piața Romană pe STRADA INGINER EMIL BALABAN NR. 9 . Mai multe detalii găsiți pe site-ul FantasiaGamingClub

4. Aryo Gaming Centre

La Aryo nu am reușit să ajung încă, dar din spusele prietenilor e o sală chiar ok. Prețurile mi se par puțin ridicate în schimb configurația pare să merite acest preț, deoarece sala e echipată full cu echipamente Lenovo. O oră la Aryo costă 8 ron iar un full night este 30 de ron. Pe bar sucurile sunt 5 ron, apa 4 ron si snacksurile 5 ron.

Detalii despre setup cât și alte detalii găsiți pe site-ul AryoGamingCentre

5. Artanis Gamers Club

Sau concurența lui Nexus după cum se aud rumori prin piață, Artanis este un întreg lanț de săli de gaming (PC&PS4) din București. Numără 5 săli de gaming poziționate în diferite zone ale capitalei. Aici nu numai că vei găsi un bar destul de ok ca și preț dar poți comanda Pizza/Burgeri și alte chestii în cazul în care ți se face foame. Site-ul nu este încă dezvoltat fapt ce mi se pare un minus din start deoarece nu găsesc nicărieri să vă ofer prețurile și configurația calculatoarelor, în schimb am fost la o sală Artanis la Gheorghe Șincai și a fost o experiență chiar ok. Gaming și biliard configurația perfectă . Dacă vrei să iei legătura cu ei, îi găsești pe pagina de facebook Artanis Gamers Club

 

Cam atât și cu acest ghid, dacă ți-a plăcut nu uita să dai un share și să lași un comentariu că, cine știe, poate cunoști și tu alte săli super faine unde poți juca League of Legends și de unde poți face streaming.

 

Lasă un comentariu