5 MOTIVE SA TE LASI DE METIN2

5 motive să nu mai joci Metin2 în 2017

Salut ! Stăteam și mă gândeam astăzi văzând un grup mare de Metin2 pe facebook, mă gândeam, wtf, încă se mai joacă Metin2 în 2017? Ei bine astăzi îți voi prezenta 5 motive să nu mai joci Metin2 în 2017 (din punctul meu de vedere)

1. Metin2 este un joc vechi și demodat

Da, Metin2 a fost lansat pe data de 12 decembrie 2006, adică sunt 11 ani de când acest joc există și mănâncă timpul liber cât și banii unui număr foarte mare de copii. De asemeni, primele servere private apar undeva prin 2007 în momentul în care se fac publice fișierele jocului de către Rain. Există o multitudine de jocuri captivante și chiar există și jocuri ce nu îți consumă foarte multe resurse. Încearcă să te orientezi spre ceva mai ok.

2. Serverele apar repede și dispar la fel de repede

Adevărul crunt e că în 2017 toată lumea are server de Metin2. De la un copil de 10 ani care ar trebui să facă primii pași în mediul online până la persoane mature ce investesc timp și resurse în acest joc, toți mai nou au server de Metin2. Problema e că, pe cât de repede apar, pe atât de repede și dispar. Copii în general sunt tentați să deschidă un server de Metin2 în speranța că se vor îmbogății, că vor fi mai populari la școală, sau că vor ajunge cunoscuți precum nume consacrate ex: Pinguin de la Alaska, etc.  Îți poți da seama dacă un server va fi de durată prin următoarele modalități :

 • Unicitate – Site-ul este unic și de asemeni gameplay-ul este diferit față de alte servere. Dacă tot vrei să mai joci Metin2, măcar joacă pe un server ce aduce ceva nou și un server în care să poți evolua fără prea mulți bani spre deloc.
 • Proprietar/Owner – Interesează-te cine deține serverul. Dacă serverul este deținut de un copil de 12-13 ani, lasă serverul în legea lui. Nu am nimic cu copii, dar de cele mai multe ori aceștia se organizează prost, nu au cunoștințe tehnice și nu pot administra o echipă eficient.
 • Modul în care este prezentat – Serverele ce își doresc respect și încredere nu vor cerși donații și nu le vor impune jucătorilor. Nu vor face REDUCERI DE 99,99% la iteme modate și nu vor promova intensiv donațiile. De asemeni un server longeviv va avea mereu o descriere din care să reiasă orice aspect.

3. Serverele sunt pline de copii și țepari

Da, media de vârstă în Metin2 este de 12-15 ani. Pe serverele de Metin2 vei întâlni numai bo$$i de bo$$i, copii ce fac rage și administratori de 13 ani ce te vor bana când se vor supăra că le-ai oferit un feedback negativ. Încă un motiv în plus să te lași de Metin2

4. Calitatea serverelor lasă de dorit

Sunteți conștienți de asta, nu ? De la host care în majoritatea cazurilor este un VPS cuprins între 5 și 20 de euro, până la site-uri pline de buguri și shell-uri menite să îți fure datele de logare. Să nu mai pomenesc că există servere ce au implementate keyloggere în client ? Metin2 este un joc nesigur pentru tine, așa că îți recomand să ștergi cât mai repede mizeriile de client pe care le folosești, să reinstalezi windowsul și să îți vezi de treabă ca să nu ai de suferit.

5.  Metin2 creează dependență !

Ultimul dar nu cel din urmă aspect este că metinul creează dependență ! Trezește-te la realitate! Dacă stai 7-12 ore pe server înseamnă că ai o problemă. E timpul să îți lași hormonii să se descarce, să mai fuți și tu ceva pentru că Metin2 nu îți va da de mâncare, nu te va învăța cum să agați femei frumoase și nici măcar cum să faci laba. Să nu mai zicem că îți vei face un obicei din a dona bani pe servere. Dacă ești dependent de Metin2 lasă mai jos un comentariu și voi încerca să te ajut (acum la modul serios, e un simplu joc bro).

O parodie care transmite totuși un mesaj alarmant !

 

Dacă mai știi și alte motive pentru care ar trebui să te lași de Metin2, lasă un comentariu mai jos pe blog în care să spui care este motivul pentru care tu crezi că acest joc NU merită jucat.

Salut ! Stăteam și mă gândeam astăzi văzând un grup mare de Metin2 pe facebook, mă gândeam, wtf, încă se mai joacă Metin2 în 2017? Ei bine astăzi îți voi prezenta 5 motive să nu mai joci Metin2 în 2017 (din punctul meu de vedere) 1. Metin2 este un joc vechi și demodat Da, Metin2 a fost lansat pe data de 12 decembrie 2006, adică sunt 11 ani de când acest joc există și mănâncă timpul liber cât și banii unui număr foarte mare de copii. De asemeni, primele servere private apar undeva prin 2007 în momentul în care se fac publice…
Per total Metin2 este un joc vechi plin de copii frustrati!

Metin2

Grafica - 5
Poveste - 3
Motive sa il joci - 0
Copii frustrati si tepari - 10

4.5

Per total Metin2 este un joc vechi plin de copii frustrati!

User Rating: 2.42 ( 30 votes)

22 de ani cât de curând și un păr foarte creț ! Așa încep să mă descriu. Pasionat de muzică, content writing și libera exprimare.

Lasă un comentariu

13 comments

 1. Dintre atatea MMORPG-uri, Metin2 mi se pare cel mai praf! Cel mai bine daca doresti sa joci un joc de genul, alegi Silkroad / Talisman Online / Wow! Romanii in metin2 strica tot, prea multe tepe cum ai spus si tu! Mai bine jucam cu strainii.. frumos articol btw!

  • LilBlue

   Daca ai incerca sa te obijnuesti cu metin2 ai vedea ca poti sa devi ceva mai inteligent si sa nu pici in capcana unui tepar.(Nu uita ca exista si intermediari).

 2. Theo

  Tot ce spui este adv :))) imi aduc aminte inainte sa ma las acum ceva vreme chiar pierdeam zilele si noptile pe metin la diferite evenimente etc.Nu am jucat private deci nu ma bag acolo dar oficialul mi-a mancat o suma destul de maricica de bani si timp e care puteam sa il folosesc altfel.De asemenea,staff-ul lasa de dorit deoarece nu se descurca nici macar pe oficial asa cum ar trebui.Foarte tare acest articol,felicitari!

 3. Bogdan

  In primul rand metinul nu a fost vreodata jucat pentru grafica ci pentru gameplay-ul usor.
  In al doilea rand metinul mai e jucat si pentru cerintele mici de sistem si memoria mica.
  In al treilea rand dupa 4story e singurul mmorpg in romana , te mai intelegi cu cineva, ai cu cine vorbi, nu doar dai de engleza peste tot.Eu unul abea astept sa apara un alt mmorpg in romana cu toate ca nu prea cred.
  PS am vazut ca nici WoW-ul nu-ti place, care e cel mai frumos mmorpg , mie unul imi plac mai mult mmprpg-urile vechi, sunt mai frumoase, au grafica mai draguta, parca sunt mai primitoare decat mmorpg-urile noi de care ai nevioie de un pc-racheta si abea gasesti un player intr-o mapa.

  • Salut Bogdan, nu am zis ca nu imi place WOW ci am spus că mi se pare destul de vechi și demodat pentru anul 2017 . Sunt de părere că există o grămadă de MMORPG-uri noi care merită jucate.

 4. LilBlue

  Mdaa……Poate tu joci LoL si eu urasc acel joc.LoL sa fiu sincer e si el demodat , e un joc care iti da depenta (btw clipul ala cu acel copil este o parodie facuta de un roman , cauta pe youtube si o sa vezi multe clipuri cu acelasi copil dar cu o subtritrare diferita).Daca ai incerca sa te documentezi doar putin, daca te duci pe site-ul unui metin mai popular , gen origins , ai sa vezi ca sunt o multime de oameni care joaca metin2 si iti zic eu , daca ai acorda ceva timp acestui server si ai incerca sa intelegi comunitatea , o sa vezi ca sunt foarte multi oameni de varsta mai inaintata ,chiar si 30 ani , care joaca ca sa se relaxe si sa distreze putin,Pe net este oricine are libera exprimare.Parerea ta este ca metin2 este un joc care nu merita jucat , dar a mea este ca metinul este un joc superb.(In legatura cu grafica,Undertale e 2D si este unul dintre cele mai bune jocuri pentru ca are un story bun , metinul are un gameplay bun).

  • Nu urăsc Metin2, dar cum LOL are defectele lui așa le are și Metin2 și le-am prezentat. P.S LoL nu mai e demodat de când cu noua interfață, nu ești cred la curent, dar nu discutăm despre LoL acum. Fiecare cu părerea lui, eu am menționat motivele pentru care eu cred că nu e bine să mai joci Metin2 în 2017 !

Next ArticleCum să ieși din bronze ? - Sfaturile cititorilor